Cine suntem

Suntem o echipă creativă din Iași, ambasadorii unei mărci românești de haine upcycled, etice și necompromise. 

Am început în sufragerie cu o mașină de cusut, o masă de croit făcută dintr-un pat răsturnat și cu multe idei, căutând soluții la problemele planetei. Industria modei are un impact dezastruos asupra mediului. De fapt, este al doilea cel mai mare poluator din lume, după industria petrolieră, iar daunele sunt în creștere pe măsură ce industria se dezvoltă. Ne-am întrebat cum putem influența benefic lumea în care trăim, cum putem aduce o schimbare în direcția potrivită, cum să consumăm mai puțin.

Credem că am găsit o parte din răspunsuri. Așa a apărut Levisez.

Promisiunea noastră

Ne asumăm să reducem risipa din industria modei. Folosim materiale recuperate – upcycled – de la fabricile mari de textile, pe care le transformăm în articole de îmbrăcăminte. Producem în serii limitate, în funcție de metrajele recuperate din fabrici. Croim în linii simple, dar inspirate, și folosim întotdeauna materiale 100% naturale. Hainele noastre nu se demodează și pot fi purtate timp de mai multe sezoane. Credem în respectul pentru natură. Te îndemnăm să alegi conștient și să cumperi doar articolele de care ai nevoie.

Cinci motive pentru care să alegi Levisez

Materiale prietenoase

Selectăm exclusiv materiale naturale în producția hainelor, pentru ca tu să ai o experiență unică de purtare și piese superioare în garderoba ta.

Design sustenabil

Combinăm moda contemporană cu sustenabilitatea, rezultând piese vestimentare versatile și prietenoase cu mediul înconjurător.

Durabilitate

Hainele produse de Levisez sunt concepute pentru a rezista în timp. Materialele pe care le selectăm asigură durabilitatea articolelor vestimentare, contribuind astfel la reducerea nevoii de înlocuire frecventă.

Colecții limitate

Optăm pentru producția de colecții limitate, pentru a reduce risipa și pentru a promova un mod de consum conștient și responsabil.

Antreprenoriat local

Alegând produsele noastre, contribui la susținerea afacerilor românești. Fiecare achiziție nu este doar o investiție în haine, ci încurajezi inovația și faci parte din economia circulară.